Dragons: герої, які ніколи не втрачають популярності

igrashka-drakon-bezzubikЧаси змінюються — змінюються і герої. Сьогодні для багатьох українських дітей справжніми героями стали не персонажі Марвел, а близькі чи знайомі, що захищають нашу країну. Тепер підлітки мріють стати схожими не на Бетмена чи Супермена, а на воїнів ЗСУ. Проте для діток меншого віку все ж важлива віра в казку та героїв, що не змінюються з плином часу. 

І ми точно знаємо, хто це: персонажі найпопулярнішої пригодницької саги для малюків “Як приручити Дракона”. Іграшки Dragons вже багато років поспіль є найулюбленішими героями і дошкільнят, і підлітків. 

Неймовірна лінійка іграшок від Spin Master, створена за мотивами однойменного мультфільму порадує дітлахів від трьох років та старше. Яскраві, деталізовані, функціональні іграшки дуже схожі на свої екранних прототипів. Тож з ними можна легко відтворювати улюблені сюжети та створювати власні пригоди. 

В асортименті Dragons є: 

  • М'які іграшки — милі, крихітні, плюшеві персонажі в яйці, яких так приємно обіймати та усюди брати з собою — найкращий подарунок для малят від 3-х років. 

  • Колекційні фігурки героїв саги — деталізовані до найменших дрібниць, з рухливими елементами — ці іграшки дозволяють відтворити будь-який пригодницький сюжет. 

  • Набори з дракона та вершника-вікінга — додатковий елемент для захопливої гри з друзями. 

  • Інтерактивні іграшки з різноманітними функціями — для справжніх любителів гостросюжетних пригод. 

Всі іграшки не тільки високої якості, але й мають унікальний дизайн: прозорі елементи чи частини, що змінюють колірigrashka-drakon-krivoklyk або світяться вражають навіть найбільш досвідчених фанатів саги.

Dragons — найкрутіші герої для дітей різного віку, що не підвладні змінам часу. Щосезону бренд оновлює лінійку та випускає нові унікальні іграшки за мотивами “Як приручити Дракона”. Тож ви завжди зможете здивувати малюка новинкою та поповнити колекцію улюблених героїв. 

Знайти великий асортимент іграшок “Як приручити Дракона” можна в інтернет-магазині Той Той Трейд. У нас представлені тільки ліцензійні товари бренду, що виконані з високоякісних матеріалів. Вони гіпоалергенні та підходять навіть для найменших діток. 

Раді повідомити вам, що наш магазин працює онлайн під час військового стану. Кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати іграшки Dragons і тим, хто купує їх вперше, і тим, хто вже має велику колекцію та шукає щось особливе. Обирайте найкраще для дітей разом з Той-Той Трейд! 


Немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного коментаря. Ви можете стати першим!


Написати коментар