Весна прийшла: яскраві новинки від Purse Pets принесла!

Здається тільки щойно ми анонсували для вас зимові пухнасті оновлення інтерактивних сумочок, і ось вже надворі пригріває сонечко, а в асортименті нашого магазину з'явилися яскраві та стильні Purse Pets у весняних кольорах. 

Незвичайні аксесуари — сумочки у вигляді милих звіряток — це справжні бестселери, що й досі є на піку популярності та збирають мільйони лайків у Тік-Ток та Інстаграм. І чергові сезонні оновлення — гарне підтвердження цьому факту. 

Весняні новинки мають дуже яскравий та різнобарвний дизайн. В лінійці з'явилося дві новенькі сумочки: 

  • Гепард — стильна фіолетова поясна сумка в характерній плямистій гаммі, з рожевими очима та милими м'якими вушками. 

  • Френчі — неоново-рожева модель у стилі металік, з тисненням та золотими вушками. 

Обидві сумочки мають оновлені функції. Вони вміють видавати більш ніж 30 різних реакцій: відтворювати звуки, музику, Френчі вміє кліпати очима. Секретна кнопка на передній частині відкриває ще більше можливостей для гри та може перемикати сумочку на різні режими. 

Вражаюча новинка Гепард має додаткові світлові ефекти. У режимі Disco вона розкаже про свій настрій по кольору очей: 

  • білий натякає на романтичність; 

  • жовтий та помаранчевий — на грайливість; 

  • фіолетовий та рожевий — це про гламурний настрій та бажання розважатися. 

Також вона має новий режим Rainbow Rave: райдужний настрій вашого аксесуара створить гарний привід для веселощів. Сумочка програє музику та мигає кольоровими вогниками в такт. Та це ж справжня райдужна вечірка! 

Purse Pets — аксесуари, що не залишаться непомітними, але крім яскравого дизайну та інтерактивних функцій, ці сумочки вирізняються високою якістю матеріалів та фурнітури. 

Металеві емблеми, елементи з різних фактурних тканин (вушка, очі чи інші деталі) роблять сумочку унікальною та стильною прикрасою. Purse Pets вдало доповнить будь-який образ. 

Оригінальний елемент стилю, краща подружка, що дарує гарний настрій кожного дня та просто якісна і містка сумка — все це про інтерактивні аксесуари у формі милих звіряток Purse Pets. Вони стануть чудовим подарунком для дівчинки, що захоплюється модою та обожнює змінювати вбрання.

Сумки працюють від батарейок, в комплекті є інструкція із використання. Якісні та безпечні дитячі товари Purse Pets підходять дітям від 3 років. 

Хочете обрати найкращий подарунок для своєї дитини? В інтернет-магазині Той-Той Трейд завжди є великий вибір оригінальних та сучасних аксесуарів. Найкращі ціни та найвища якість від світових брендів — це ваш вдалий вибір для гарного подарунка. 


Немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного коментаря. Ви можете стати першим!


Написати коментар