Щенячий патруль: герої на великому екрані

Іграшки від Spin Master "Щенячий патруль" обожнюють усі діти. Круті, яскраві та різноманітні фігурки мультяшних персонажів, машинки, рятувальна станція та багато інших дитячих товарів, створених за мотивами мультсеріалу про цуценят-рятувальників, стали неймовірно популярними після виходу пригодницької саги “Щенячий патруль” на екрани і досі залишаються фаворитами серед усіх ігор для дітей.

Це зовсім не дивно: добрий та захоплюючий мультик про команду рятувальників та мешканців Бухти Пригод вчить дітей основам дружби, взаємовиручки та розповідає багато цікавого про влаштування світу. Звісно, кожен юний фанат мультика радий отримати в подарунок іграшки “Щенячий патруль”, які дуже схожі на свої екранні прототипи. 

2021 року приводів для радості стане ще більше — незабаром у кінотеатрах відбудеться прем'єра повнометражного мультика “Щенячий патруль у кіно”. 12 серпня улюблені герої з'являться на великих екранах.

Еверест, Зума, Роккі, Скай, Гонщик, Маршал і Кремез рятуватимуть жителів мегаполісу від лиходіїв у компанії спритної та розумної такси Ліберті. Нова героїня і всі улюблені персонажі вже представлені в новій колекції іграшок “Щенячий Патруль”, присвяченій виходу повнометражного мультика.

В оновленій лінійці з'являться:

  • фігурки "Щанячий патруль" з механічними функціями;

  • набори із 6 героїв;

  • м'які іграшки всіх героїв та такси Ліберті;

  • набори з персонажа та автомобіля;

  • машини-трансформери: Гонщик та Маршал отримали абсолютно нові транспортні засоби з унікальними функціями;

  • найбільша база "Щенячий патруль" - величезна станція оснащена безліччю нових функцій, світловими та звуковими ефектами;

  • новий персонаж - Ліберті - у формі м'якої іграшки, у наборі з автомобілем та у складі набору "Щенячий патруль: відважна команда" разом з іншими героями.

Всі іграшки добре деталізовані, одягнені в оновлену уніформу і як завжди відрізняються яскравим дизайном та широким функціоналом.

Родзинками нової коллекції стали:

  • Велика рятувальна машина Маршала - автомобіль-трансформер оснащений величезними сходами та спеціальною гарматою для снарядів. Він максимально схожий на справжню пожежну машину, а значить, що малюку дуже цікаво відтворювати сюжети з мультика.

  • Поліцейський автомобіль - цього разу Гонщик також обзавівся трансформером з купою нових функцій. Машина оснащена гранатометом, пусковою установкою та спеціальною бронею, а для швидкої погоні її можна швидко перетворити на мотоцикл.

  • Рятувальний автомобіль Делюкс з водієм Ліберті - цей стильний рожевий мотоцикл оснащений небезпечним гарпуном - жоден лиходій не втече від Щенячого Патруля.

  • Ігровий набір "Відважна команда" - в комплект входять фігурки всіх рятувальників та нового персонажа Ліберті. Вони добре деталізовані, одягнені в нову уніформу, тому дітям буде дуже просто та цікаво оживляти героїв з великого екрану та відтворити сцени з мультика у себе вдома.

Придбати всі іграшки з нової колекції “Щенячий патруль у кіно” ви можете в інтернет-магазині Той-Той Трейд. У нас представлені лише ліцензійні товари та великий асортимент іграшок.


Немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного коментаря. Ви можете стати першим!


Написати коментар