Найкращі подарунки для дівчат до новорічних свят

Зимовий настрій завжди пов'язаний з очікуванням новорічних та різдвяних свят. У грудні їх особливо багато: День Святого Миколая, Різдво за Григоріанським календарем та Новий рік, тож і приводів для привітань є чимало. 

Але всі ми знаємо, як непросто батькам знайти особливий сюрприз — іграшку, яка запам'ятається та стане улюбленою. Саме тому кожного року Той-Той Трейд готує для вас підбірку найкращих сюрпризів до новорічних свят. Цьогоріч ми зібрали великий список різноманітних презентів для дівчат: невеликих гостинців від Миколайчика та ексклюзивних подарунків під ялинку. 

Лялечки на будь-який смак 

Крихітні модниці Oh My Style або унікальні колекційні персонажі саги Гаррі Поттер від бренду WIZARDING WORLD — обирайте улюблену іграшку за віком чи особистими вподобаннями. В нашому каталозі ви знайдете безліч варіантів ляльок різних розмірів та дизайну.

lyalka-2023 

Інтерактивні іграшки для розваг та розвитку

  • Унікальні інтерактивні сумочки Purse Pets, що вміють виражати емоції, кліпати очима та програвати музику цього року поповнилися ще двома ексклюзивними товарами: пухнастими улюбленцями Прітті-Лама та Прітті-Кітті. Оригінальні аксесуари в трендовому дизайні — бажаний подарунок для будь-якої модниці. 

  • Для дівчаток, що мріють про домашню тварину, якнайкраще підійдуть маленькі інтерактивні цуценятка від бренду WowWee. Це неймовірно реалістичні цуценята, що можуть виконувати команди, співати, танцювати та реагувати на дотики. 

  • Хочете подарувати дитині трохи казки? Обирайте інтерактивні іграшки зі світу Гаррі Поттера від WIZARDING WORLD. Сова Гедвіґа та Сортувальний Капелюх вразять вашу уяву та подарують багато годин захоплюючої гри. Або купуйте ексклюзивну новинку 2022 року — казкову фею Hatchimals Піксі, що вміє літати по-справжньому

 
sumochka-dytyacha sova-harry-pottera

Ігрові набори для веселого дозвілля та розвитку фантазії

Це чудовий подарунок до будь-якого свята та нагода порадувати дитину улюбленими персонажами. Найпопулярніші подарунки під подушку —  комплекти з героїв Щенячого патруля та їх автомобілів. А під ялинку ідеально підходять великий ігровий набір «Рятувальна станція» або ігрові набори WIZARDING WORLD “Гаррі Поттер”: магічний замок Гоґвортс, світ чарівників та інші. 

zamok-harry-potter 

Подарунки для краси та створення власного стилю

Цей розділ, безумовно, заслуговує на окрему статтю, бо важко знайти щось популярніше, ніж подарунки для дівчаток на beauty-тематику. Ми склали наш власний ТОП-4 сюрпризів для краси та стилю: 

  1. Товари бренду Cool Maker: ексклюзивні новинки 2022 року — набір для боді-арту “Shimmer Me”, швейна машинка з аксесуарами “Fashion Studio”, а також бестселер усіх свят — манікюрний салон “Go GLAM”. 

  2. Набори для створення прикрас від Make it Real — найпопулярніший вибір для подарунка дівчатам вже багато років поспіль. Особливо рекомендуємо набори з кристалами Swarovski, колаборацію з брендом Disney та новинки 2022 року — ексклюзивні набори Juicy Couture

  3. Блокноти з трафаретами для створення модних колекцій Make it Real — мрія дівчат, що захоплюються дизайном. А в парі з ігровим набором для шиття “Fashion Studio” вони стануть неймовірним святковим сюрпризом та заохотять юних дизайнерів розвивати свої таланти.  

  4. Дитяча косметика Make it Real — гіпоалергенна, безпечна, яскрава та дуже різноманітна косметика для створення неповторного власного стилю стане гарним подарунком на день Святого Миколая, щоби юна красуня сяяла, наче зірка на новорічному святі. 

nabir-dlya-divchat nabbir-dlya-tvorchosti dytyacha-kosmetyka

Настільні ігри для цікавого дозвілля

Якщо ваша дитина захоплюється командними іграми чи логічними задачками, оригінальна та якісна настільна гра порадує її. В нашому асортименті є багато класичних настолок та сучасних ігор за мотивами улюблених мультиків: Принцеси Діснея, L.O.L. Surprise, Щенячий патруль та ін.

Унікальні девайси для вивчення світу

Товари бренду Eastcolight — високоякісні та реалістичні телескопи, мікроскопи, біноклі та інші оптичні інструменти. Це дуже цікавий подарунок і для навчання, і для дозвілля. Що може бути більш захоплюючим, ніж вивчення мікро- та макросвіту за допомогою справжніх наукових пристроїв?

Купити всі подарунки до новорічних свят ви можете на сайті інтернет-магазину Той-Той Трейд. Наші менеджери допоможуть обрати найкращі презенти за віком чи захопленнями дитини. Підготуйтеся до свят уже сьогодні, а ми з радістю допоможемо вам у виборі подарунка! 


Немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного коментаря. Ви можете стати першим!


Написати коментар