Улюблені герої знову з нами: нові іграшки "Як приборкати Дракона-3"

Коли наші покупці запитують: "Яка іграшка точно сподобається моїй дитині?", ми без сумнівів відповідаємо: "Звичайно, дракони". Милі, забавні, деталізовані та дуже якісні фігурки "Як приручити дракона" вже багато років поспіль б'ють усі рекорди продажу. 

Dragon-Eggs_Plush

Їх люблять навіть ті, хто не бачив цікаву трилогію про пригоди драконів з острова Олух. А вже фанати саги і зовсім шаленіють від неймовірно реалістичних героїв. Беззубик, Денна фурія, Сарделька, Кривоклик та інші улюблені персонажі виробництва бренду Spin Master дуже схожі на свої екранні прототипи, а величезний асортимент іграшок дозволяє обрати подарунок дітям від 3-х років і старше.

Звичайно ж, компанія продовжує радувати нас новинками і щосезону випускає оновлену лінійку іграшок. Нещодавно серця юних шанувальників підкорили милі плюшеві дракончики в яйцях.

Смішні і крихітні плюшеві дракони розміром всього 8 сантиметрів стануть найкращими друзями для малюків. У яйце-сюрпризі заховані давно знайомі та абсолютно нові герої: наприклад, чорно-білі малюки Нічного Сяйва. Яскраві яйця з унікальним малюнком складаються з двох частин: щоб вилупити дракончика, зніміть верхню частину, а нижня може служити "будиночком" для плюшевого героя.

Нові герої в колекції Драконів: Агро, Вінгер, Гамма, Берпл та інші – це дитинчата головних персонажів саги. Дивовижні мініатюрні створіння закохують у себе з першого погляду: їх величезні очі та дуже м'яка приємна на дотик поверхня не залишать байдужим нікого. До того ж крихту-дракона можна скрізь брати із собою.


Ще одна довгоочікувана новинка дуже скоро з'явиться у нас – Mini Reveal Egg!

Іграшка-сюрприз, які так люблять діти.

Кожне яйце Dragon Mini Reveal містить чарівну 5-сантиметрову фігурку таємничого героя!

Mini-Reveal-Eggs_Baby

Відкрийте яйце і знайдіть одного з 7 дракончиків:

  • Денна Фурія
  • Беззубик
  • Сарделька
  • Кривоклик
  • Один із трьох малюків Нічного Сяйва

Замовити нових героїв на подарунок дитині — найкраща ідея для сюрпризу, особливо, якщо ваш малюк вже має колекцію з головних героїв-драконів. Ці малюки яскраві, м'які та надзвичайно красиві.

Бренд Spin Master не звик зупинятися на досягнутому та вже анонсував вихід нових іграшок за мотивами мультфільму "Як приручити Дракона-3" у 2022 році.

Купити фігурки драконів оригінал можна в інтернет-магазині Той-Той Трейд. У нас представлена лише ліцензійна продукція бренду. А це означає, що ви гарантовано купуєте якісні та безпечні іграшки за найкращими цінами в Україні.


Немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного коментаря. Ви можете стати першим!


Написати коментар