Швейна машинка “FASHION STUDIO” — найкращий подарунок для модниць!

fasion studioНарешті ми дочекалися найкрутішої новинки року від бренду Cool Maker і раді представити її вам у нашому магазині! Швейна машинка з аксесуарами — це справді унікальний подарунок, тож батькам дівчаток, що захоплюються модою, більше не треба сушити голову над оригінальним презентом під ялинку. 

Новий рік — найкраща нагода опанувати нове вміння і навчитися шити, як справжній дизайнер. Fashion Studio — ігровий набір, що допоможе втілити сміливі ідеї та пошити власний одяг чи аксесуари. У ньому є все, що може знадобитися початківцю у швейній справі: fashion studio

  • швейна машинка;

  • картридж з заправленою ниткою; 

  • датчики тканин для інтелектуальних стібків, які визначають коли шити;

  • тканина з принтом;

  • водні наклейки та пристрій їх нанесення;

  • затискачі;

  • лінійка;

  • еластичні резинки (круглі та пласкі). 

Для роботи набору потрібні 4 батарейки АА (LR6), їх треба придбати окремо. 

Користуватися Fashion Studio дуже просто, саме тому ігровий набір від Cool Maker ідеально підійде для навчання шиттю тим, хто пробує це заняття вперше

  1. Перед початком роботи виріжте шаблони з тканини, складіть краї та зафіксуйте їх затискачами. Потім положіть тканину у напрямку до голки — машинка починає шити автоматично і зупиняється, коли досягає краю.

  2. Завдяки інтелектуальним датчикам, швейна машинка стане найкращим вибором для навчання шиттю. Вона буквально сама “підкаже”, коли зупинитися або змінити напрямок шиття. 

  3. За допомогою спеціальних водних наклейок дитина може прикрасити свій одяг чи аксесуар та зробити його ексклюзивним. 

Нанесені на тканину шаблони допоможуть створити різні вироби: футляр для окулярів, поясну сумку, резинку чи пов'язку для волосся, гаманець та іграшку.

Повну відеоінструкцію ви можете переглянути за посиланням.

Якщо виникнуть несправності - дивись тут.

Fashion Studio може працювати з більшістю типів тканин, тож така швейна машина — не просто іграшка, а повноцінний інструмент для створення унікального стильного одягу та аксесуарів. 

Тільки уявіть, як зрадіє ваша дитина, коли отримає в подарунок те, що допоможе втілити її найсміливіші ідеї в життя. Для тих, хто захоплюється модою та дизайном, швейна машинка — необхідний інструмент для розвитку навичок та творчих здібностей. 

Гарний подарунок — той, який приносить користь і позитивні емоції одночасно. Тож підтримайте захоплення своєї дитини та подаруйте їй унікальну новинку від Cool Maker! Швейна машинка Fashion Studio вже у продажу в інтернет-магазині Той-Той Трейд. 

  


Немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного коментаря. Ви можете стати першим!


Написати коментар